ParkFan.nl
Movie Park Germany Fansite / Persberichten
Wereldprimeur voor vliegsensatie in Movie Park Germany
Het populaire Nickland van Movie Park Germany - net over de grens bij Arnhem -heeft er zes gloednieuwe attracties bij. Blikvanger en wereldprimeur is de 'Avatar Air Glider', waarin het publiek op de buik door de lucht vliegt. Vijf draaimolens staan speciaal voor de kleintjes klaar, met als thema de kinderhelden van tv-zender Nickelodeon.


Het themagedeelte Nickland werd in april vorig jaar geopend, maar is nu al razend populair. De helft van alle Nederlandse bezoekers in 2007 gaf aan speciaal voor Nickland naar het park te zijn gekomen. Het film- en entertainmentpark bij Bottrop / Oberhausen is daarom bezig het gebied twee keer zo groot te maken. Met 30.000 vierkante meter (zeven voetbalvelden) gaat het internationaal behoren tot een van de grootste Nicklands ter wereld. Nu al is Nickland uniek in Europa.

Kinderhelden
De nieuwe attracties zijn gebaseerd op Nickelodeon-helden zoals Spongebob en Dora (samen in mei nog op promotietoer door Nederland), Jimmy Neutron en Patrick. De jonge bezoekers kunnen hun idolen ook persoonlijk ontmoeten. Nickland heeft nog twee attracties te gaan: de 28 meter hoge 'Splat-O-Sphere', waarin je zelf zittend tussen twee vleugels kunt sturen, en de waterbaan 'Dora's Big River Adventure'. De achtbaan 'Mission to Mars' is helemaal in een nieuw jasje gestoken Op 20 juni wordt het nieuwe Nickland feestelijk geopend.

Movie Park Germany
Movie Park Germany bestaat ruim tien jaar en is sinds 2004 onderdeel van de StarParks Groep. Het familiepark richt zich op de wereld van film en entertainment en biedt bijna 50 attracties voor groot en klein. Naast de themagebieden Nickland en Santa Monica Pier zijn er in het park een grootse stuntshow en diverse uitdagende stalen en houten achtbanen. Vanaf dit voorjaar wordt in het park een speciale, dynamische 4-D film van de wereldberoemde Shrek vertoond; het Shrek-theater is het eerste en enige in Europa. Elk jaar vinden in Movie Park Germany diverse evenementen plaats, zoals de Hollywood Summer Nights en het Halloween Horror Feest. Movie Park Germany heeft van de TÜV en de Deutsche Kinderschutzbund het predikaat 'OK voor kinderen' gekregen.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2019 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Movie Park Germany website.
ParkFan.nl