ParkFan.nl
Movie Park Germany Fansite / Persberichten
Halloween Horror Feest in Movie Park Germany
Grootste Halloween-evenement van Europa

(Bottrop-Kirchhellen, 28 augustus 2009) Halloween, het van oorsprong oer-Amerikaanse feest, wordt steeds populairder in Nederland. Vlakbij Nederland, op 1,5 uur vanaf Utrecht om precies te zijn, kunnen liefhebbers terecht op het grootste Halloween-evenement van Europa. Het Halloween Horror Feest in film- en entertainmentpark Movie Park Germany in Bottrop-Kirchhellen.

Vorig jaar kwamen er ruim 170.000 bezoekers, onder wie vanzelfsprekend een deel uit Nederland, om te griezelen in de Horrorwood Studio's. Begonnen met een enkele show en attractie is het evenement uitgegroeid tot een met een cult-status. De hele maand oktober lopen er op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zo'n 250 zombies door het park die de bezoekers kippenvel bezorgen. Movie Park Germany produceert een speciale Halloween-show en heeft aanvullend op het normale aanbod zes extra griezelige Halloween-attracties zoals The Dark Gold Mine en diverse horrorlabyrinten. Bovendien heerst er een griezelige sfeer in het hele park door de decoraties, mysterieuze verlichting en spannende muziek. Overdag is er Kinder-Halloween en is NICKland 's avonds de Monster Vrije Zone met eigen uitgang, zodat kinderen niet geconfronteerd hoeven te worden met de griezelige en afschuwelijke wezens die in de andere delen van het park rondlopen.
Wie het Halloween Horror Feest tot 22.00 uur mee wil vieren, betaalt daarvoor niets extra’s. Sterker nog; iedere volwassene die na 15.00 uur naar Movie Park komt, betaalt € 24,- in plaats van de reguliere toegangsprijs van € 31,-. Kijk om alvast in de Halloween-sfeer te komen op de website: www.halloween-horror-feest.nl
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2019 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Movie Park Germany website.
ParkFan.nl