ParkFan.nl
Movie Park Germany Fansite / Persberichten
Movie Park zoekt Superhelden
Movie Park Germany houdt het Movie Park Championship: Superheroes

Bottrop, 15 maart 2010

Met als thema Superhelden wordt op 10 april 2010 in Movie Park Germany voor de eerste keer de Movie Park Championship georganiseerd in samenwerking met het Duitse tijdschrift Kino&Co.

Voor deze uitzonderlijke wedstrijd worden natuurlijk ook uitzonderlijke krachten gevraagd. Behalve fysieke sterkte worden in vier rondes de Superhersens, Superogen en Superoren getest. Degene die de finale haalt maakt kans op een bijzondere prijs; een stuntmannentraining inclusief overnachting en eten en... een kleine rol in een film of een tv-serie. Ook krijgt de winnaar een jaarkaart voor Movie Park Germany. Winnaars jonger dan 18 jaar krijgen een spannende dag in Movie Park inclusief stunttraining en een blik achter de coulissen.


Iedereen (van 14 jaar en ouder) die zich super voelt, superhelden kent en ook de moed heeft om zich als waaghals te gedragen is op 10 april in Movie Park Germany op de juiste plek. Deelname is natuurlijk gratis, maar het is verplicht je als superheld te verkleden!

Iedereen die mee wil doen kan zich tot 5 april aanmelden via www.moviepark.nl/championship. Er kunnen maximaal 120 deelnemers meedoen.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2019 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Movie Park Germany website.
ParkFan.nl