ParkFan.nl
Movie Park Germany Fansite / Persberichten
Dora & Diego Fandag in Movie Park Germany
MOVIE PARK GERMANY STAAT OP 8 MEI VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN DORA EN DIEGO

Amsterdam, 15 april 2010

Na het grote succes in 2007 is het eindelijk weer zo ver. Op 8 mei organiseert Nickelodeon in samenwerking met Movie Park Germany een Dora & Diego Fandag. Nickland, onderdeel van Movie Park Germany, wordt voor alle Nederlandse fans omgetoverd tot de heuse wereld van het populaire duo. Jeugdige bezoekers kunnen zich tijdens deze speciale dag vermaken met allerlei leuke Dora en Diego activiteiten.

In Movie Park Germany het film- en entertainmentpark op anderhalf uur rijden van Utrecht worden kinderen op 8 mei ondergedompeld in de wereld van Dora en Diego. Zo worden nog nooit eerder vertoonde afleveringen van de kinderidolen vertoond, kiezen de jeugdige fans uit een Dora of Diego menu in het restaurant, dansen ze op Dora en Diego liedjes en zijn de leukste gadgets verkrijgbaar. Het hele park is aangekleed in Dora en Diego stijl. Maar dat is niet alles. Bij binnenkomst ontvangen zij een plattegrond en paspoort waarmee ze op onderzoekstocht gaan in Movie Park Germany, waar naast de Dora & Diego activiteiten ook nog 40 andere attracties en shows zijn. Natuurlijk zijn Dora en Diego zelf ook van de partij!

Ga voor extra korting naar de speelgoedwinkel

Bij aankoop van minimaal 5 euro aan Dora of Diego producten bij Bart Smit, Intertoys of Blokker ontvangt u een kraskaart waarmee u 5,- korting per persoon op de fandag ontvangt en daarbij kans maakt op fantastische prijzen. De hoofdprijs is toegang tot de Dora & Diego fandag + een gratis overnachting & exclusieve Meet & Greet met Dora & Diego voor 4 personen. Kijk voor meer informatie vanaf 8 maart op www.nickelodeon.nl / www.nickjr.nl .

Reserveren

Voor meer informatie en boekingen kun je terecht op www.movieparkgermany.nl. Ook kun je kijken op www.nickelodeon.nl.

Bezoekers van de Dora en Diego fandag kunnen ook de rest van het park gratis bezoeken.

Dora en Diego: leuk en leerzaam
In 2010 bestaat Dora 10 jaar. Dit wordt wereldwijd gevierd met meer aandacht op TV en daarbuiten dan ooit! Dora is niet meer van de buis weg te denken. Het kinderidool is al jaren het populairste tv-karakter voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud volgens character monitor. Haar neefje Diego is goed voor de derde plaats. Het succes van Dora en Diego is te danken aan de interactiviteit van de series, het speelse maar leerzame karakter en natuurlijk de eerste kennismaking voor kinderen met de Engelse taal.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2019 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Movie Park Germany website.
ParkFan.nl