ParkFan.nl
Movie Park Germany Fansite / Persberichten
Movie Park Germany overgenomen
(Bottrop-Kirchhellen/Madrid 19 mei 2010) Parques Reunidos, één van de grootste pretparkexploitanten van Europa, is de nieuwe eigenaar van Movie Park Germany. De Spaanse groep exploiteert 69 attractie-, dieren- en waterparken in Europa en de Verenigde Staten, waaronder Bobbejaanland in België, Mirabilandia in Italië en Parque Warner in Spanje.

"Movie Park Germany heeft zich de afgelopen jaren zeer goed ontwikkeld. Met de aankoop van een sterke organisatie als Movie Park Germany krijgen we de gelegenheid een plek te veroveren binnen de Duitse markt. We zijn dus erg blij met deze ontwikkeling", aldus Richard T. Golding, CEO Parc Reunidos. Movie Park Germany is hét film- en entertainmentpark van Europa met ongeveer 1,5 miljoen bezoekers per seizoen. De afgelopen drie jaar is het bezoekersaantal van het park in Bottrop-Kirchhellen elk seizoen gestegen met 10% of meer.

"Onze strategie om ons met attracties als Shrek en SpongeBob te richten op gezinnen blijkt een goede zet geweest te zijn. We zijn er trots op dat we de afgelopen jaren ervoor hebben kunnen zorgen dat we een terugkerende stijgende lijn hebben in de bezoekersaantallen" zegt Wouter Dekkers, general manager van Movie Park Germany. Hij blijft, net als de overige vaste medewerkers van het park, in dienst van Parques Reunidos. Voor de bezoekers van Movie Park Germany zal er niets veranderen door de verkoop.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2019 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Movie Park Germany website.
ParkFan.nl