ParkFan.nl
Movie Park Germany Fansite / Persberichten
Moviepark Germany: start met Pink Panther
Movie Park Germany start het nieuwe seizoen met een nieuwe bewoner: The Pink Panther. Hij is sinds 8 april in de korte street-show te zien. Vanzelfsprekend kunnen de gasten met hem en met Sid, Scrat en Diego uit de film Ice Age op de foto in het park.

Vanaf juni presenteert dit film- en entertainment park een vernieuwd filmmuseum en een nieuwe studiotour. Tijdens de studiotour kunnen veel verschillende rekwisieten uit bekende Hollywood- producties bewonderd worden. Tijdens de studiotour worden er filmfragmenten getoond waarin deze rekwisieten gebruikt zijn.

Zelf filmster zijn
In het vernieuwde filmmuseum kunnen gasten rondlopen op de originele filmsets en zelf een filmster spelen. Het is zelfs mogelijk om in een nasynchronisatiestudio legendarische filmteksten met je eigen stem in te spreken. Ook kan je oude camera's en posters van de afgelopen 100 jaar filmgeschiedenis bekijken.

Meer thema's
"Het is onze bedoeling om nog meer filmthema's in het park op te nemen en daarmee het filmmuseum en de studiotour nog meer uit te breiden. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere pretparken. Uiteraard zijn we bijzonder blij met de komst van the Pink Panther in Kirchhellen" aldus Andrea Stickel, General Manager van Movie Park Germany.

Nieuwe stuntshow
Voor de "Crazy Action Stunt- Show", met als titel "A criminal affair", is de afgelopen winterperiode een volledig nieuw concept bedacht. Het Berlijnse gezelschap Insgluck, bekend vanwege vele live-entertainment shows in diverse Themaparken, is gevraagd een nieuwe stuntshow te bedenken. Dit doen ze samen met Michael Mohr, zelf beroemd stuntman en trainer. Met zijn 14-koppige crew staat hij garant voor een wervelende nieuwe stunt show.

Spectaculair
De nieuwe 30-minuten durende stuntshow laat een mix van spectaculaire stunts met comedy- elementen zien in een lovestory. Hiervoor is een nieuwe titelsong gekozen, die exclusief door hiphop-star "Bürger Lars Dietrich" opgenomen is.

Betere infrastructuur
Er zijn vele miljoenen geïnvesteerd in Movie Park Germany om de infrastructuur te verbeteren. Alle restaurants zijn volledig gerenoveerd en met extra zitplaatsen binnen uitgebreid zodat er ook bij slecht weer voldoende capaciteit is.

Glasvezel
Het kassasysteem is gemoderniseerd en bij vijf achtbanen en attracties zijn tv-schermen geplaatst om de wachtende gasten te vermaken en te informeren over alle actuele show tijden. "Voor deze omvangrijke technische verbeteringen zijn de afgelopen weken meer dan 8 km glasvezelkabels aangelegd" vertelt Andreas Stickel.

10 Jaar Hollywood in Germany
Tien jaar geleden is er ongeveer 200 miljoen euro geïnvesteerd in de opzet van het Thema Park. Sindsdien zijn er elf nieuwe spectaculaire attracties bijgebouwd waaronder de "FX", de hangende achtbaan met looping , en "The High Fall" (60 meter hoog en 100 km/p uur).

Movie Park
Nadat Warner Bros. Movie World werd verkocht aan de Britse Investerings Maatschappij Palamon Capitol Partners werd het Park in maart 2005 heropend met de nieuwe naam Movie Park Germany. Movie Park Germany behoort sindsdien, evenals 6 andere Pretparken in Europa, tot de Star Parks Group met het hoofdkantoor in België.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2019 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Movie Park Germany website.
ParkFan.nl